Slide toggle

OphalenInDeWinkel.NL

OphalenInDeWinkel.NL is een initiatief om de lokale winkeliers in deze moeilijke tijden te steunen en het mogelijk te maken om zonder extra kosten een Click&Collect oplossing voor hun klanten aan te kunnen bieden.

Daarom is OphalenInDeWinkel.NL volledig gratis voor de winkelier. Hiermee zijn wij heel transparant. Om de kosten van het portal tegemoet te komen rekenen wij een vaste 25ct fee voor de administratiekosten per gekocht product. Deze administratiekosten zijn al verwerkt in de prijs die getoond wordt. Wij gunnen graag meer omzet aan de lokale winkels. Jij toch ook?

Steun je lievelingswinkel door je bestelling hier te plaatsen!

Ondersteuning nodig?

Ma - vr: 10:00 - 17:30 Nevelgaarde 8, 3436ZZ Nieuwegein support@ophalenindewinkel.nl

Retourneren en ruilen

Retour brengen naar de winkel is niet mogelijk. Als u een product heeft besteld en afgehaald en u wilt het retourneren, dan kan dat. U heeft wettelijk een bedenktijd van 14 dagen om het per post terug te sturen en geld terug te krijgen.  De winkelier geeft aan hoe retourneren mogelijk is.

De winkelier mag ook beslissen om de bedenktijd te verlengen. Hierover kunt u meer informatie vinden in de algemene voorwaarden en/of retourbeleid van de winkel waar u bestelt.